Selecteer een pagina

Onze Merken.

Hieronder kunt u al onze merken zien. GeschenkPartners. is het moederbedrijf van onderstaande concepten en merken.

Inhouse kerstmarkt

Met ons merk Inhouse Kerstmarkt (2014) organiseren wij kerstmarkten voor bedrijven vanaf circa 500 personen. 

Het personeel kiest hier zelf het geschenk door middel van het winkelen op een echte of virtuele kerstmarkt.

Inhouse Kerstmarkt heeft ook de online 3D Virtual Reality kerstmarkt variant voor afwezige of wanneer een fysieke markt niet mogelijk is. (COVID-19 proof)

Virtuele Kerstmarkt

Virtuele Kerstmarkt is voor u de partner als het gaat over al uw kerstpakketten die u zelf kunt samenstellen. Dit kan dan gedaan worden in een digitale wereld door de dit jaar gekomen coronavirus

Werknemersgeschenk

WerknemersGeschenk. (2018) is het merk waarbij wij geschenkpakketten leveren. Je kunt hierbij denken aan “De dag van de Zorg”, Pasen, borrelpakket of een mooi zomergeschenk.

Jansendevries kerstpakketten

Met de overname (2019) van het merk Jansen De Vries kerstpakketten (2005) bedienen wij het MKB vanaf 50 personen. Dit merk maakt ook alle kerstpakketten voor de andere merken. Wij leveren hier standaard pakketten, thema-keuzes of uiteraard een op maat gemaakt pakket.

Kerstpakketten keuze

Kerstpakketten keuze is een website gespecialiseerd in het zelf maken van uw gewenste kerstpakket. Hierdoor krijgt u precies hetgeen wat u graag zou willen in uw kerstpakket.

Kerstmondkapje

In tijden van Corona is het belangrijk dat we gezond en wel blijven. Wat zou het ook fijn zijn als dit ook nog in kerstsfeer kan. Dit kan door uw kerstmondkapje te bestellen via deze website.